foradia cdturisme

Arranca avui Heimtextil, la fira de tèxtils per la llar

Se celebra Frankfurt am Main fins el 10 de gener de 2020

Heimtextil és la major fira internacional de tèxtils per a la llar, i se celebra a Frankfurt am Main del 7 al 10 de gener de 2020. La primera fira de l’any per al seu sector, és un baròmetre de clima i tendència per al nou any comercial. 370 expositors de Heimtextil de tot el món mostraran les seues carteres.

És el lloc de reunió de la indústria: detallistes, majoristes, dissenyadors, botigues de mobles i roba de llit, decoradors d’interiors, arquitectes d’interiors, arquitectes, proveïdors d’hotels i molts altres encarregats de prendre decisions acudeixen a Heimtextil tots els anys al gener. Ací tothom troba el que està buscant: des de teles decoratives i de mobles fins a tèxtils per al dormitori, bany i taula, paper tapís i sistemes de protecció solar. Descobreix el futur: en el nou Heimtextil Trend Space trobaràs noves tendències. Altre dels arguments que la sustenten és l’organització clara: amb el nostre nou concepte, una vegada més destaquem la nostra posició com l’esdeveniment més gran en la indústria. Els directoris d’expositors i el clar sistema de navegació proporcionen una guia de confiança.

També, la bona acollida dels grans noms i noves empreses: a més dels grans expositors, pot descobrir molts nouvinguts prometedors. Heimtextil compta amb un programa excepcional d’esdeveniments. Nombroses conferències i gires d’alt calibre l’informen sobre el que està succeint en la indústria i ofereixen una inspiració important.

Novetats del tèxtil per aquest any 2020

El primer port d’escala quan es tracta de tendències de disseny d’interiors és el Trend Space en l’Hall 3.0, que ofereix una visió general dels últims desenvolupaments del mercat i les tendències de Heimtextil per a 20/21. En cooperació amb Heimtextil, els experts internacionals en disseny i tendències han analitzat les últimes tendències i han preparat temes de tendències que es mostraran en una presentació extravagant en la fira. Es presta especial atenció al tema de la sostenibilitat, que es reflecteix en un nou manifest material. Sota el lema ‘Where I belong’, ofereix cinc mons temàtics que no podrien ser més diferents, però encaixen entre si.

Altra visita obligada serà en el Pavelló 4.2 per a arquitectes d’interiors, arquitectes i experts en hoteleria. L’últim disseny i les solucions funcionals per al mobiliari tèxtil per contracte es presenten en un format d’exhibició exclusiu especialment per al sector del contracte. Una altra de les novetats és la Biblioteca: una selecció de productes per expositors amb propietats funcionals. El nou intercanvi de treball de Texpertise Network és també innovador en aquesta edició. Els graduats, els joves professionals i els experts establits troben treballs atractius ací. I les empreses de la indústria tèxtil i de la moda tenen una nova oportunitat per a contractar personal.

La fira donarà, a més a més, protagonisme als avanços tecnològics i presentarà dues noves secciones ‘Tecnologia d’impressió digital’ i ‘Processament tèxtil’ en l’àrea de ‘Tecnologies tèxtils’ del pavelló 3.0, amb impressores digitals, programari i els corresponents accessoris per a la maquinària usada en el processament tèxtil. Així mateix, es presentarà una àrea denominada ‘Xarrades sobre tecnologia tèxtil’, on experts del sector participaran amb conferències durant els quatre dies que dure la fira.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *