foradia subscriutegrat

La Cultura i la tradició junt a la realitat informativa a EL GRAT

I love EL GRAT... per a major comoditat, regala't una subscripció!

En aquesta realitat activa, hem de llevar àncores perquè la corrent ens conduïsca a explorar. És un dels objectius d’EL GRAT, viatjar junt amb la realitat. I ho fem comptant amb les interpretacions i valoracions d’experts i veïns, d’institucions i col·lectius.

Donem compte de la tempesta ‘Gloria‘, de la neu i la pluja, i de com arrasat la primera linea de les platges de les comarques centrals valencianes.

Jordi Botella i Juli Cantó passen per la redacció d’EL GRAT, i conversem amb ells sobre l’estrena al Calderon de l’obra de teatre ‘Segaria’.

El festival BARNASANTS  amb la presentació de la 25 edició del certamen al País Valencià, del concert de Pi de la Serra a Bellereguard i a la columna Alta Fidelitat d’Amàlia Garrigós.

Un complet reportatge del periodista Javier Llopis, sobre el centre històric d’Alcoi, i com la seua degradació ve fins de l’època franquista. Les col·laboracions amb la Tipografia la Moderna, Javier Llopis i Pep Jordà, i la segona part del reportage del tren Alcoi-Xàtiva.

A Alcoi ja són festes, entrevistem a Joaquin Brotons, alferes cristià de la filà Creuats, ens visita a la redacció d’EL GRAT, per a conéixer com està desenvolupant-se els boatos i el seu sequi’t.

A més a més, parlem de l’homenatge de l’IES Andreu Sempere als deportats alcoians als camps de concentració nazi. El dia de la Pau dels centres educatius a La Glorieta. El cartell del concerts del Club de Jazz el Mussol. Carnestoltes a Pego, Fira de Minerals a Oliva, Setmana cultural a l’IES Pare Vitoria d’Alcoi, Curs de Valencià en linea a Cocentaina.

La portada del suplement Art&Cultura’ núm. 6: li dediquem a Ovidi Montllor aquest any és la commemoració dels 25 anys fent vacances, amb una fotografia de Mateo Gamón.

Alcoi li diu per sempre, en ‘Paraules a Isabel-Clara Simó’, escriptors, polítics, artistes, poetes, institucions, entitats, a més d’especials amics que han estimat recordar al Premi d’Honor de les Lletres Catalanes; Antoni Miró, Josep Sou, Silvestre Vilaplana i Francesc Gisbert, Lluís Vidal, Jordi Tormo, Josep Miquel Galvany, Josep Cortés, entre altres li dediquem una petita mostra del nostre afecte.

Josep Sou amb dues esplèndits reportatges, un al voltant del Ballarí Antoni Gades i altre de les publicacions i exposicions de la càtedra d’Art Contemporani d’Antoni Miró.

Les columnes d’opinió dels col·laboradors: (recordem que està oberta subscripció per una major comoditat). Àlex Agulló, i les càlides paraules a ‘Pixant fora de Lloc’. Un repàs dóna Sergi Rodríguez a l’actualitat política. Vicent Luna, poemes de cor a Ovidi Montllor. Antoni Miró & Josep Sou amb ‘Imatge i Poesia’ de la sèrie ‘Personatges’. La ‘Mirada al Món‘ d’Ester Jordà. ‘Tempestes i Alertes’, per Mishima. I Kraska crea un nou poema.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *