foradia cdturisme

‘Perquè Vull’ l’exposició més íntima sobre Ovidi Montllor

La inauguració va ser presentada per l'actriu Rosa Fraj, que va fer un recordatori a "Homenatge a Teresa"

Ja es pot visitar la tercera exposició dins del cicle d’homenatges a Ovidi Montllor, la més íntima de totes, ‘Perquè Vull’, que recull imatges, dels seus principis teatrals, de la seua carrera cinematogràfica, i mostra elements del seu treball musical, barrejant sempre la part professional del cantautor alcoià, amb la seua vida personal.

Gràcies als microespais que té la sala es pot conéixer molt millor la vida d’Ovidi, que permet descobrir totes les seues facetes d’una forma que fins ara no s’havia vist. I tot açò s’ha aconseguit gràcies a la coordinació del comissari de l’exposició, Mateo Gamón, que ha comptat amb l’ajuda dels fotògrafs Paco Grau, Pep Fuster i Xavi Terol, entre altres. 

Durant la inauguració, Rosa Fraj va recordar als assistents la figura de ‘Teresa la Loca’, mentre conduïa al públic pels diferents microespais fent un diàleg entre Teresa i un xiquet que representava a la figura d’Ovidi de xiquet. Cal destacar que l’obra ‘Homenatge a T’ té un apartat de fotografies dins d’aquesta exposició.

En la visita d’inauguració alguns dels assistents van recitar temes d’Ovidi Montllor.

Aquesta exposició està dins del cicle d’exposicions organitzades pel Centre Ovidi Montllor, l’Ajuntament d’Alcoi i la Càtedra Antoni Miró d’Art Contemporani de la Universitat d’Alacant.   

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *