foradia subscriutegrat

Nova exposició d’art sostenible a la Sala Coll Alas de Gandia

Sota el títol 'Els ODS dels Baleàrics' aquesta exposició mostra mitjançant les arts plàstiques que són els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Aprofitant el Dia Mundial Contra el Canvi Climàtic, s’ha presentat la nova exposició que estarà a la Sala Coll Alas, ‘Els ODS dels Baleàrics’, que està organitzada pel mateix Ajuntament de Gandia, i la Fundació Baleària.

L’objectiu d’aquesta mostra és conscienciar i implicar a la ciutadania en la lluita contra el canvi climàtic, gràcies a unes obres que estan elaborades per artistes balears, com per exemple Natalia Ribes o Empar Boix, i que representen cadascú dels 18 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

El regidor de Cultura de Gandia, Nahuel González, ha explicat que “hem de lluitar totes i tots des de les administracions, des de les institucions, fins a la ciutadania, i a través de l’art en aquest cas”.

González també ha agraït a les entitats organitzadores i als artistes la seua implicació en aquesta iniciativa que ha definit d’imprescindible “en un moment de crisi emocional, social, i econòmica com la que estem vivint”.

Antoni Mascarell, un dels comissaris de l’exposició ha destacat que Gandia té el compromís de “convertir-se en una destinació turística sostenible, perquè el turisme del futur serà sostenible o no serà”.

Finalment, les dues artistes de l’entitat balear han reivindicat la cultura com un mecanisme de conscienciació i responsabilitat global necessari per a aconseguir un espai més ecològic i sostenible.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *