lasarga subscriutegrat

Nova quinzena a El Grat amb exposicions, festes, carnestoltes i molt més

Com cada quinzena El Grat arriba als quioscos per a oferir-te les notícies més destacades de les comarques centrals

Ens centrem en els temes de cultura i destaquem el cicle d’exposicions que s’estan realitzant en Alcoi sobre Ovidi Montllor, amb discurs del president de la Generalitat, Ximo Puig inclòs. També hem parlat amb Pere Camps per a conéixer més informació sobre el festival Barnasants.

Repassem part de la nostra història gràcies al reportatge de Guillem Llin Llopis, “Deportats de les comarques valencianes als camps de concentració nazis”.

La política està present a les nostres pàgines amb el repàs dels primers mesos amb la portaveu de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol, que va visitar la redacció de El Grat.

I continuem calfant motors per a festes de moros i cristians, i és que, a aquesta quinzena, hem destacat les notícies més importants sobre aquestes festes de diferents localitats com Bocairent o Agullent, i hem parlat a la nostra redacció amb el pròxim Alferes Moro alcoià, Rafael Aracil, de la Filà Ligeros.

A més a més, hem volgut celebrar amb el Ballet de Virginia Bolufer el seu 30 aniversari, i per això hem dedicat un reportatge a fer una vista enrere per la seua història, i hem conegut detalls de com s’anirà celebrant aquest aniversari durant tot l’any.

I com no, entrem en setmana de Carnestoltes, i aquesta festa tan divertida no es podia quedar fora de les nostres pàgines, així que, hem preparat informació per a què sàpigues com se celebrarà aquesta festa de disfresses a diferents municipis com Pego, Oliva, o Muro. Però no sols hi ha Carnestoltes, Ontinyent i Xàtiva també estan de celebració. Ontinyent amb el 775 aniversari com a Vila Reial, i Xàtiva ha preparat el ja tradicional FirAll.

Si t’agraden els OVNIS, Pep Jordà ha preparat un reportatge sobre ells. En aquest número trobarem la primera part, en la que ens parla sobre OVNIS a Alcoi.

També, hem volgut donar visibilitat a la lluita que s’està realitzant des de l’Ajuntament, la Protectora, l’Observatori Animal, i veïns  i veines d’Alcoi contra l’enverinament de gossos, i parlem amb experts i afectats en aquest tema.

La portada del suplement Art&Cultura’ núm. 7: amb una fotografia de Antoni Miró de la portada del disc d’Ovidi Montllor, A Alcoi.

I, com cada quinzena, comptem amb les columnes dels nostres col·laboradors: Antoni Miró, Josep Sou, Javier Llopis, Àlex Agulló, Amàlia Garrigós, Sergi Rodríguez, Teresa Mollà, Feliu Ventura, Carme Jorques i Ferrán Albors.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *