Foradia ajualcoitel

EL GRAT dinamitzant la societat i la cultura en les comarques centrals

Des del periòdic EL GRAT en cada edició ampliem el zoom per a comprendre la realitat amb una millor perspectiva

El dinàmic pas del temps és part d’aquesta societat, la cultura, l’educació, la política, l’economia, etc. tot es transforma acceleradament. Des del periòdic EL GRAT en cada edició ampliem el zoom per a comprendre la realitat amb una millor perspectiva, i informar dels fets que candents succeïssen al voltant de les comarques centrals.

En aquesta nova quinzena repassem les notícies més actuals de l’Alcoià, i parlem de l’actualitat política amb Cristian Santiago, portaveu de Podem a Alcoi.

Com no, queda poc per a festes de Moros i Cristians d’Alcoi, i en aquest número hem descobert alguns secrets del que serà el pròxim capità cristià, Alfonso Moreno, de la Filà Muntanyesos.

Al nostre suplement de cultura tenim l’entrevista amb Josep Maria Segura, que s’acomiada de la direcció del Museu Arqueològic Municipal, i fem un amb ell un recorregut per la seua carrera professional de quasi 50 anys dedicats a la història i l’arqueologia.

I no podia ser d’altra forma, aquest nou número té una part molt important dedicada a la dona, ja que ja està ahí el dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona. És per això que hem dedicat el Poble és sàvia, a dones que lluiten per aconseguir les mateixes oportunitats que els homes. A més a més, tenim l’article de Teresa Mollà, ‘Un nou 8 de març’, i t’anunciem la programació de diferents localitats per tal de commemorar aquest dia tan important en la lluita per la igualtat.

A les nostres pàgines també podràs trobar la segona part del reportatge ‘Quan a Alcoi hi havia OVNIS’, de Pep Jordà, o el reportatge de Javier Llopis ‘Carreteres oblidades’.

Com sempre, també repassem l’actualitat dels municipis de La Vall d’Albaida, El Comtat, La Marina, La Safor o La Costera, i destaquem notícies com per exemple el començament de les Falles 2020 a Oliva i Gandia, o l’èxit que ha tingut el FirAll a Ontinyent.

Continuem repassant la nostra història amb Guillem Llin Llopis i la segona part del seu reportatge ‘Històries de la deportació’.

En aquesta quinzena, a més, tenim un especial sobre bodes i comunions, en el que t’oferim els millors serveis per a aquests moments tan especials.

Com a novetat anunciem una nova col·laboració entre El Grat – Les Muntanyes, i la revista digital ‘Nosaltres La Veu’. Anirem compartint textos i articles de reflexió per tal de donar-li una major visibilitat a la realitat social del País Valencià.

I, com sempre, comptem amb els nostres col·laboradors: Vicent Marzà, Antoni Miró, Josep Sou, Amàlia Garrigós, Joan Olivares, Àlex Agulló, Sergi Rodríguez.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *