lasarga ajualcoitel

Caixa Ontinyent compromés amb la igualtat

L'entitat implanta un pla d'igualtat coincidint amb la celebració del Dia de la Dona. Aquesta iniciativa està dins del projecte global de responsabilitat social

Caixa Ontinyent ja compta amb un pla d’igualtat, un treball que s’impulsa per a reforçar la igualtat entre els seus treballadors. Des de l’entitat són conscients que cal adaptar-se a les circumstàncies de la societat actual.

Amb aquest nou projecte es pretén fomenta mesures per a mantenir una equitat real, tant en la situació de les dones que treballen en Caixa Ontinyent, com les oportunitats que tenen dins de l’empresa. A més a més, recull aspectes com el procés de selecció, la promoció, ocupació de llocs de responsabilitat, formació, retribució, llenguatge, conciliació i corresponsabilitat.

Als últims anys, Caixa Ontinyent ha incorporat mesures de prevenció, alertes i actuacions per tal d’evitar situacions discriminatòries.

Aquesta iniciativa forma part del projecte de Responsabilitat Social Corporativa que s’està desenvolupant actualment amb l’assessorament de la Universitat de València.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *