Foradia subscriutegrat

Nou mural per la igualtat pintat per 30 estudiants de Xàtiva i Holanda

Aquest nou mural es pot veure als accessos del Gran Teatre de la localitat de Xàtiva

30 estudiants de l’IES Josep Ribera de Xàtiva i alumnat de l’institut holandés Coornhert Lyceum de Haarlem, (Holanda) han pintat un mural amb motiu de la celebració del Dia de la Dona. Aquest mural està ubicat als accessos del Gran Teatre de la localitat de Xàtiva.

El treball ha estat coordinat pels docents dels dos centres educatius Maria Gozalbes, Pau Calvo, Haans Allers i Mireille Dreuning.

L’alcalde, Roger Cerdà i la regidora d’Igualtat, Lena Baraza van participar en l’acte d’inauguració, al que també van assistir el director del centre xativí, Jacint Martínez i el professorat que ha organitzat aquest projecte.

Aquest mural està inspirat en la cançó de la cantant Rozalén, ‘La Puerta Violeta’, i vol representar la importància de l’empoderament de les dones com a motor de canvi.

Aquesta activitat, inserta en el programa oficial d’actes del 8-M, és un projecte d’art urbà que forma part de l’intercanvi que cada any se celebra entre els centres educatius de Xàtiva i Haarlem. Els joves holandesos han estat a Xàtiva des del passat diumenge 1 de març i demà, dissabte 7 de març, tornen a la seua ciutat de procedència.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *