foradia pressupostparticipatiualcoi

L’Ajuntament d’Alcoi crea un Centre de Cooperació Operatiu per al Covid-19

Aquest nou organisme està constituït per l'alcalde, Toni Francés, la Policia Local, el Cos Nacional de Policia, polítics i tècnics de l'Ajuntament, Protecció Civil i Seguretat, Inspecció General de Serveis, Transició Ecològica, Polítiques Socials, Majors i Salut Pública i Personal

L’Ajuntament d’Alcoi ha creat el Centre de Cooperació Operatiu Municipal (CECOPAL), amb la finalitat de gestionar l’alerta sanitària provocada pel coronavirus. Aquest organisme està format per l’alcalde, Toni Francés, la Policia Local, el Cos Nacional de Policia, polítics i tècnics de l’Ajuntament, Protecció Civil i Seguretat, Inspecció General de Serveis, Transició Ecològica, Polítiques Socials, Majors i Salut Pública i Personal.

Des del CECOPAL s’ha decidit que se suspén l’atenció al públic en les dependències municipals, però els alcoians i alcoianes podran fer les seues consultes pel telèfon gratuït que s’ha habilitat. Aquest telèfon és 900 75 00 71. Cal recordar que sols es realitzaran aquells tràmits que siguen urgents, i l’horari d’atenció serà de 8 del matí fins a 8 de la vesprada de dilluns a divendres.

Una altra de les mesures que s’han pres des d’aquest nou organisme públic ha sigut l’ajornament dels terminis administratius i dels pagaments tributaris.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi també es preocuparan pels més majors que viuen soles i és per això que cada dia els telefonarà per tal de saber si necessiten alguna cosa, i així poder ajudar-los. Pel que fa als supermercats, efectius de Protecció Civil i la Policia, controlarà que no hi haja aglomeracions per tal d’evitar situacions de risc.

Es manté el transport públic i la renovació de bons queda suspesa, mentre que els canvis per deterioració es realitzaran per correu. L’ecoparc solament donarà serveis a professionals, i les cremes queden anul·lades.
Per a qualsevol dubte o emergència, les ciutadanes i ciutadans hauran de dirigir-se per via telefònica a la Policia.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *