foradia mediambient

L’Ajuntament d’Ibi promou una iniciativa per al Dia del Pare

Des del consistori volen ajudar a totes les famílies que estan separades a causa de la situació de confinament

El departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Ibi ha llançat una iniciativa perquè els veïns i veïnes de la localitat puguen celebrar el Dia del Pare complint les recomanacions de l’Estat d’Alarma de quedar-se a casa.

És per això que un cotxe de l’Ajuntament anirà amb un altaveu pels carrers d’Ibi fins a la casa dels pares per a llegir-li un missatge i posar-li una cançó.

Per a poder participar, s’hi haurà d’escriure al correu comunicacion@ibi.es indicant a l’assumpte del correu el nom complet del pare i el barri on viu. Dins del missatge de correu s’haurà de repetir el nom, el barri, i a més, s’haurà d’afegir la direcció exacta, un missatge breu que li vulga transmetre i l’enllaç de la cançó que li vulga dedicar.

L’Ajuntament vol avisar de què es realitzaran totes les peticions que siguen possibles i que les zones de camp no se sap segur si es podran fer.

Des del consistori volen que aquesta iniciativa agrade a la gent i que ajude a tots a celebrar aquest dia de la millor manera possible, però quedant-se a casa.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *