foradia subscriutegrat

Junts guanyarem totes les batalles

Article per Toni Francés, Alcalde d’Alcoi

Vivim dies molt complicats i molt durs. La crisi sanitària del coronavirus ens està colpejant a tots i aquesta ciutat, la nostra, està patint també les conseqüències més dures d’una situació tan excepcional i terrible com és aquesta.

Els alcoians i alcoianes, al llarg de la nostra història, hem demostrat en sobrades ocasions que sabem lluitar contra les adversitats i que si ho fem junts som més forts. Una fortalesa que ens ha fet superar tots els obstacles que hem viscut i el que ara estem patint també el superarem junts, units. Acabarà, passarà i eixirem reforçats com a poble i com a societat, encara que mai no podrem oblidar el que hem viscut, ni a les persones que no han pogut superar aquesta duríssima crisi, i a les que sempre portarem amb nosaltres. A tots aquells que han patit la pèrdua d’un familiar o amic li transmet el meu condol i el de l’Ajuntament d’Alcoi.

I també n’estic segur que quan la crisi sanitària passe lluitarem junts i junts superarem les conseqüències que ens deixarà. Parle de conseqüències econòmiques i socials que patirem, i tots els alcoians i alcoianes estarem ací per aportar i per ajudar als qui han hagut de tancar aquestes setmanes els seus negocis o han perdut la feina durant aquesta pandèmia que ens ha tocat patir i lluitar. I al costat dels ciutadans estem i estarem les administracions, tant el Govern d’Espanya com el Govern valencià i l’Ajuntament d’Alcoi, treballant junts i buscant solucions.

En unes circumstàncies com les que vivim i amb les conseqüències que ens vindran és fonamental tindre un Estat fort, com el que tenim, que ens facilite eixe suport necessari per aconseguir que tots recuperem la normalitat en el menor temps, que tornem a la nostra vida d’abans amb les menys ferides possibles.

N’estic segur que superada la crisi sanitària estarem units i complirem com a ciutadans. Ara puc dir que ja ho estem fent, que les alcoianes i alcoians estem actuant amb responsabilitat, atenent les instruccions i recomanacions que ens marquen les autoritats sanitàries que tenen competència en la matèria.

Quedar-se a casa és, ara per ara, una grandíssima ajuda per lluitar contra la Covid-19 i agraïsc a tots els que seguiu aquesta important petició, com també done les gràcies a tots els qui amb la vostra feina féu que Alcoi funcione i continue tenint cobertes les necessitats bàsiques. Junts guanyarem totes les batalles, n’estic segur. 

Font: Toni Francés, Alcalde d’Alcoi./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *