foradia camaraalcoi

Es manté el nombre d’ingressats a la Comunitat Valenciana en les últimes 24 hores

Ana Barceló ha actualitzat de nou les dades sobre l'evolució de la COVID-19 al nostre territori, des de les últimes 24 hores hi ha 414 nous casos positius

La consellera de Sanitat i Salut Pública, Ana Barceló ha informat sobre l’evolució de coronavirus al País Valencià. Des de les últimes 24 hores s’han registrat 414 nous casos, 47 d’ells a la província de Castelló, 152 a la d’Alacant, i 215 a la província de València.

Una bona notícia és que des d’ahir fins hui es manté el nombre de persones ingressades als hospitals de la nostra comunitat, 2.189. D’aquestes persones ingressades, actualment 365 estan a l’UCI.

El total de víctimes mortals d’aquesta pandèmia a la nostra autonomia és de 395. Per províncies, 42 a Castelló, 167 a Alacant i 186 a València.

El nombre de persones que han rebut l’alta en total, ja és de 240, és a dir, 40 més en les últimes 24 hores, i les proves que s’han realitzat que han donat negatiu és de 16.132.

Barceló ha anunciat durant aquesta compareixença que ja s’ha activat un protocol de comunicació perquè els familiars dels malalts per COVID-19 puguen parlar tant amb el personal sanitari, com amb el mateix malalt o malalta. Aquesta comunicació es realitzarà mitjançant un portaveu de la família que es comunicarà amb aquestes dues parts.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *