foradia cdturisme

Celebrem el Dia Internacional del Jazz amb El Mussol

El club de Jazz El Mussol, amb col·laboració de Les Muntanyes, vol aprofitar el dia 30 d'abril, Dia Internacional del Jazz, per a acostar a tots i totes, aquest estil musical a les nostres cases, 'Jazz a Casa'

Molts no sabran que passa el dia 30 d’abril, però per als amants de la música jazz és el seu dia, ja que se celebra el Dia Internacional del Jazz. És per això que des del club El Mussol volen aprofitar l’ocasió per a apropar aquest estil musical nascut a Nova Orleans, Estats Units, a tota la ciutadania.

El Mussol, amb col·laboració de Les Muntanyes, està preparant una actuació molt especial que podrem gaudir tots i totes des de les nostres cases. Com ens han contat des d’El Club Jazz El Mussol, aquest estil musical, segons l’ONU, estimula el diàleg i simbolitza la unitat i la pau.

Així que ja sabeu, el dia 30 d’abril ja teniu pla El Club Jazz El Mussol i Les Muntanyes el porten el jazz a casa per a celebrar el dia internacional del jazz.

‘Jazz a Casa’ per a què pugues sentir la música, perquè pugues viure la seua essència, l’estil, la força que ens uneix, que és el jazz.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *