foradia subscriutegrat

La Trobada d’Escoles Valencianes haurà d’esperar fins a la primavera del 2021

En els seus 32 anys d'història mai s'ha hagut de suspendre aquesta trobada que reuneix a escoles de les comarques de l'Alcoià i El Comtat

Fa 32 anys la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i El Comtat va començar a celebrar les Trobades d’Escoles Valencianes. Any rere any aquest esdeveniment ha estat visitant els diferents pobles d’aquests territoris, defensant el viure plenament en valencià.

Però enguany, per culpa de la Covid-19, tot ha canviat, i des de la Comissió Organitzadora, integrada per docents i famílies dels tres pobles que formen el CRA Mariola Benicadell, i representants dels seus ajuntaments (Agres, Alfafara i Gaianes, juntament amb l’equip de la Coordinadora de l’Alcoià i El Comtat pel Valencià, s’ha pres la decisió de suspendre l’edició d’aquest any, i passar-la a la primavera de l’any 2021.

Des d’aquesta institució, a més a més, informen que hi ha altres activitats que és possible que si que es puguen celebrar pròximament, però que encara no hi ha dates assegurades.

Per exemple, la visita arqueològica al Cabeçó de Mariola, la cova del Bolumini, i la xerrada sobre el recull toponímic es voldria fer al llarg de primer trimestre del pròxim curs, si és possible.

Altres activitats com el Festitró o les reunions organitzatives tampoc tenen encara una data prevista.

Pel que fa al lliurament del Premi Sambori, s’intentarà celebrar al mes d’octubre si les autoritats sanitàries ho permeten.

Respecte a la rifa que se celebra en cada edició, la d’enguany queda ajornada, però des de Comissió Organitzadora de la Trobada, han informat que aquestes paperetes s’ha de guardar, ja que seran útils per al sorteig es realitzarà a la nova data de l’any 2021. I amb el tema de les samarretes, en la pròxima edició seran les mateixes i al mateix preu.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *