foradia subscriutegrat

Queda’t a casa: ‘Un minut amb…’ Marcos Martínez, regidor de C’s Alcoi

Com ja sabeu, des de Les Muntanyes hem preparat la secció 'Un minut amb...', en el qual parlem amb diferents polítics d'Alcoi continuem amb les propostes dels nostres polítics amb Marcos Martínez

Davant l’estat d’alarma i confinament a Alcoi, hem demanat als nostres polítics que valoren i comenten la situació que estem vivint actualment i quines propostes fan per a lluitar contra les conseqüències econòmiques d’aquesta crisi sanitària.

Com ja vam anunciar, ara era el torn dels números dos de cadascun dels partits que formen l’Ajuntament, perquè ells també ens conten la seua visió i ens aporten noves propostes per a superar la crisi social i econòmica que està provocant la Covid-19

‘Un minut amb…’ és l’espai que t’oferim des de Les Muntanyes perquè pugues conéixer la visió de cadascun dels partits alcoians respecte a aquest moment extraordinari que estem vivint.

En aquesta nova entrega hem comptat amb Marcos Martínez, el número dos de C’s Alcoi. Ell mateix ens ha contat quines són les mesures prioritàries que des de la formació taronja creuen que són importants per tal d’ajudar als que més ho necessiten, i al teixit econòmic de la ciutat d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *