foradia subscriutegrat

2 nous positius i cap víctima mortal al Departament de Salut d’Alcoi

En les últimes 24 hores s'han donat 222 noves altes a pacients diagnosticats de Covid-19 en tota la Comunitat Valenciana

Dos mesos des de que es va decretar l’Estat d’Alarma, i encara continuem amb nous contagis. Des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública han informat que des de les últimes 24 hores s’han registrat 109 nous casos positius, 2 d’ells són del Departament de Salut d’Alcoi.

Afortunadament es continuen donant altes als nostres hospitals, i des de l’última actualització de les dades en la jornada del dimecres 13 de maig, 222 persones han superat la malaltia. Amb aquestes ja són 9.490 altes, el que equival a què 7 de cada 10 positius superen al coronavirus.

Malauradament encara continuen morint persones per culpa d’aquesta pandèmia, i encara que el nombre de persones que perden la vida per la Covid-19 és més baix, sempre és una mala notícia, ja que, hi ha que recordar que són persones, i no una xifra. Des del dia d’ahir 9 persones han faltat. Cap d’aquestes víctimes mortals s’ha registrat al Departament de Salut d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *