lasarga ajualcoitel

Durant el mes de juny es podrà consultar el Pla Municipal d’Emergències

Aquest tràmit permetrà que puguen presentar-se les al·legacions i suggeriments que es consideren oportuns per les persones o col·lectius interessats

En la Junta de Govern Local d’aquest dilluns 25 de maig es va acordar sotmetre a exposició pública per termini de 30 dies naturals el Pla Territorial Municipal d’Emergències d’Alcoi, tal com marca la llei, i per tant, durant el mes de juny es podrà consultar.

Aquest pla substitueix a l’anterior, i estableix els principis de la planificació municipal enfront d’emergències, segons els quals es redacten la resta de documents. Es pot activar qualsevol situació de preemergència o emergència, de caràcter general o en cas d’un risc concret per al qual no es dispose de planificació específica.

Que aquest pla estiga a exposició pública permet que es puguen presentar al·legacions i suggeriments que es consideren oportuns per a tots aquells que estiguen interessats.

El document es podrà consultar per la web de l’ajuntament, i a més, estarà també físicament al Servei d’Informació i Atenció Ciutadana, a on es podrà consultar demanant cita prèvia.

Jordi Silvestre, regidor de Protecció Civil, ha explicat que: “Aquest document descriu les característiques del Terme Municipal i del seu nucli urbà, els riscos naturals i antròpics que li poden afectar i els plans d’actuació municipal necessaris per a fer front a aquests, l’esquema organitzatiu municipal per fer front als incidents i l’operativitat del Pla, i la seua integració dins del Pla territorial d’Emergència de la Comunitat Valenciana. El Pla conté uns annexos amb directoris de recursos i planimetria. A més aquest Pla és un document viu que contínuament va revisant-se i actualitzant-se per a poder anant millorant-lo”.

Font: Redacció./


culturalcoi

ajualcoiturisme

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *