lasarga ajualcoitel

Alcoi celebra el Dia Mundial Sense Tabac amb activitats en línia

Les Unitats de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de l'Ajuntament d'Alcoi i la Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat han volgut seguir la campanya 'Viu sense Tabac' un any més

Amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac, les Unitats de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCAS) de l’Ajuntament d’Alcoi i la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat han organitzat una sèrie d’activitats per a commemorar aquest dia. Aquestes dos entitats han seguit un any més la campanya ‘Viu sense Tabac’.

A causa de la pandèmia no s’han pogut realitzar les activitats que estaven previstes, xerrades, tallers, punts informatius, etc., però finalment algunes d’aquestes propostes s’han pogut realitzar gràcies a les xarxes socials de les UPCCAS.

Una de les activitats organitzades ha sigut un concurs de dibuix amb el títol ‘Ara més que mai, viu sense tabac’, que està obert a tots els públics, I s’ha convidat a participar en els centres escolars de la comarca. El dibuix ha de tindre una temàtica d’ànim i agraïment al personal sanitari que ha estat treballant aquests mesos. Els dibuixos participants es publicaran en les xarxes socials de les UPCCAS, ja que s’han rebut gran quantitat de dibuixos.

També es publicaran píndoles preventives a través de Facebook i Instagram durant cada dia al llarg de les dues setmanes prèvies al Dia Mundial sense Tabac. En aquestes píndoles es poden llegir missatges visuals, clars i concisos que s’han realitzat mitjançant infografies i vídeos curts que parlen sobre mites i veritats sobre el tabac.

A més a més, han elaborat un cartell commemoratiu del dia 31 de maig amb l’eslògan ‘Ara més que mai VIU SENSE TABAC’ en el qual apareix el dibuix del guanyador del concurs de l’any passat, obra d’una alumna de l’IES Pare Arques de Cocentaina, Helena Oltra.

Font: Redacció./


culturalcoi

ajualcoiturisme

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *