foradia subscriutegrat

Es convoca el concurs per al cartell de la 136 edició de la Cavalcada

Les obres es podran presentar fins al dia 2 de novembre i el premi d'aquest any, a més de ser el cartell anunciador, és de 1.200 euros

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Alcoi ja ha publicat les bases per al concurs del cartell que anuncia l’arribada de Ses Majestats el Reis d’Orients. El premi d’aquest any és de 1.200 euros.

Aquells que estiguen interessats poden presentar les seues obres fins al dia 2 de novembre a la regidoria de Festes, al carrer Sant Llorenç número 6 en horari d’11 del matí fins a les 2 del migdia a partir del dilluns 26 d’octubre.

Carol Ortiz, regidora de Festes ha destacat que: “El concurs per a triar el cartell de la nostra Cavalcada sempre és un moment important al llarg de l’any, al cap i a la fi, l’autora o autor serà aquella persona que tinga l’honor de plasmar l’essència de la 136a Cavalcada d’Alcoi, declarada Festa d’Interés Nacional, i amb ella, de tot el nostre Nadal. Sens dubte, el Nadal Alcoià és i serà una festa única i màgica i esperem que hi haja una àmplia participació per a crear aquesta imatge tan especial que representa a les alcoianes i els alcoians“.

El jurat, que no percebrà cap retribució econòmica, estarà format per cinc membres qualificats amb dret a veu i vot i decisió inapel·lable. Es donaran fins a un màxim de 20 punts, tenint en compte els següents criteris: originalitat, disseny, estètica, tècnica, composició i retolació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *