foradia camaraalcoi

En juliol tornaran les visites a les pintures rupestres de La Sarga

Des del Museu Arqueològic Camilo Visedo Moltó d'Alcoi han informat que a partir del dia 5 de juliol ja es podran visitar, ja que les obres de millora de l'accés i conservació ja hauran finalitzat

La vida comença a tornar a la normalitat i cada vegada són més les activitats que s’estan anunciant novament. Hui des del Museu Arqueològic Camilo Visedo Moltó han anunciat que a partir del dia 5 de juliol es podrà tornar a visitar les pintures rupestres de La Sarga, això si, seguint unes normes sanitàries durant la visita.

A més a més, des del Museu han volgut comunicar que per a aquesta data aquest jaciment, patrimoni mundial de la UNESCO, ja tindrà finalitzades les seues obres de millora de l’accés i de conservació de les pintures, així que estarà preparat per a rebre visites.

L’aforament serà reduït a 15 persones per torn, i totes elles hauran de seguir unes mesures higièniques a causa de la situació en la qual ens trobem, com per exemple l’ús de mascareta, evitar el contacte amb els elements de protecció col·lectiva de les instal·lacions, o la desinfecció de mans al començament de la visita.

Per a poder assistir a una d’aquestes excursions es podrà concertar la cita fins a les 23h del dia anterior.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *