Foradia subscriutegrat

Alcoi commemora el Dia Mundial de l’Esclerosis Lateral Amiotròfica

Durant el diumenge 21 de juny, l'Ajuntament va encendre la llum amb tonalitats verdes en alguns dels llocs emblemàtics de la ciutat per a sumar-se a la lluita contra aquesta malaltia

Són més de 4.000 persones les que estan diagnosticades amb Esclerosis Lateral Amiotròfica, una malaltia més coneguda com a ELA.

Aquesta malaltia degenerativa encara no té cura, i any rere any les famílies afectades per l’ELA demanen millores en el sistema sanitari, i sobretot que s’impulse la investigació per a poder trobar una cura, o inclús un tractament.

Des de l’Associació Valenciana d’Esclerosis Lateral Amiotròfica, ADELA-CV, també es reivindica que el Pla d’Atenció a les Persones Afectes per l’ELA en la nostra autonomia, siga una realitat, i així poder oferir una atenció més adequada als malalts amb més recursos, de tal forma que es garantisca més qualitat de vida.

Per tal visibilitzar a aquests malalts i la lluita d’ells i de les seues famílies, el dia 21 de juny es commemora el Dia Mundial de l’Esclerosis Lateral Amiotròfica. A aquest homenatge s’ha sumat l’Ajuntament d’Alcoi, que ha posat llums de color verd a alguns dels llocs més significatius de la ciutat, per tal de mostrar el suport cap a aquesta causa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *