foradia subscriutegrat

Cap de setmana carregat de solidaritat

El dissabte 30 de setembre de vesprada se celebraran les Trobades Solidàries 2023, i durant el diumenge 1 d'octubre es farà la tercera edició de la Volta als Ponts en benefici de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer, i una classe magistral benèfica de zumba en benefici de l'ELA i l'Alzheimer

Una de les característiques de la ciutat d’Alcoi és la seua solidaritat, i així ho demostrarà durant aquest cap de setmana amb les diferents activitats que s’han organitzat. En primer lloc, durant la vesprada del dissabte 30 de setembre, se celebraran les Trobades Solidàries al passeig de Cervantes, en les quals participaran 30 entitats que formen part del Consell de Benestar Social de la Ciutat.

Durant aquesta vesprada, tot aquell que estiga interessat podrà descobrir quina és la tasca d’aquestes entitats, que com bé ha assenyalat la regidora de Polítiques Inclusives, treballen des de tots els àmbits: “Des dels més sanitaris, des de la cooperació, la prevenció. Crec que és important i hem d’estar contents de totes aquestes entitats”. Des de les 17 fins a les 21h estaran allí ubicats, i per a l’ocasió s’han preparat diferents activitats, com el lliurament del premi al guanyador del cartell de la Trobada, Cristian Ferrándiz, de la mà de Nirvel; un ball preparat per una de les entitats, i una actuació musical.

El diumenge 1 d’octubre serà el torn de la tercera edició de la Volta als Ponts, que el Rotary organitza en benefici de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer. La marxa començarà des de les 12h des de la plaça d’Espanya. Per a poder participar s’hauran de fer les inscripcions a aquest enllaç, o al telèfon 96 245 28 53.

A més a més, també en aquest matí, concretament, a les 11:30h, al poliesportiu Francisco Laporta, aquells que prefereixen ballar podran fer-ho gràcies a la classe magistral benèfica de zumba. En aquesta ocasió les causes a les quals es destinaran els beneficis serà l’ELA i l’Alzheimer.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *