lasarga subscriutegrat

Obert el termini per inscriure’s a les Oposicions a Policia Local

Hi ha 19 places convocades, de les quals 11 són del torn lliure i 8 del torn de mobilitat. A més a més, la Junta de Govern ha aprovat la convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball per a la provisió temporal de llocs de treball d'agent de la policia local mitjançant comissió de serveis

L’Ajuntament d’Alcoi ha obert el termini perquè la ciutat tinga 19 nous Policies Locals. El dia 8 de juliol finalitzarà el termini per a fer la presentació d’instàncies per a inscriure’s a aquestes oposicions.

De les 19 places que estan convocades 11 són de torn lliure i 8 de torn de mobilitat.

A més, cal assenyalar, que en el dilluns 22 de juny, la Junta de Govern va aprovar la convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball per a la provisió temporal de llocs de treball d’agent de la policia local, mitjançant la comissió de serveis. Aquesta comissió és el sistema legal perquè els funcionaris puguen prestar els seus serveis en un altre Ajuntament, per un període màxim de dos anys, de tal manera que poden cobrir temporalment places de Policia Local mentre es realitza el procés selectiu d’oposició.

Ja en gener, un total de 12 policies van prendre possessió de les seues places, d’ells, 6 juraven o prometien el seu càrrec per primera vegada, 2 del torn de mobilitat, i 4 que ja van acabar el curs de l’IVASPE, i que per tant, s’incorporaven de manera definitiva.

Raül Llopis, regidor de Seguretat, ha destacat que: “Vam dir que la contractació de Policies Locals és una prioritat per aquest Govern i els fets ho demostren, en gener vam fer la incorporació més alta d’efectius de policia local dels últims anys i el pròxim any quan acabe aquest procés tindrem 19 agents nous. El que suposarà que en quatre anys, haurem renovat un terç del total de la plantilla“.

A més, el regidor ha assegurat que: “La ciutadania pot comprovar que aquest Govern treballa, no menteix. A més, com sabem que aquest procés serà llarg hem convocat una borsa de treball per a la provisió temporal d’agents, perquè per a nosaltres és molt important incorporar els efectius a la nostra ciutat i que la Policia Local puga treballar de la millor manera possible, per això també vam adquirir dos nous cotxes híbrids i jupetins antibales per als diferents torns“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *