foradia subscriutegrat

‘Viu l’Estiu’, una programació per a vacances lúdica, oberta i molt àmplia

Des de l'Ajuntament d'Alcoi han presentat aquesta programació amb la intenció de que els alcoians i alcoianes que passen els mesos d'estiu a la ciutat puguen gaudir i passar-ho bé

‘Viu l’Estiu’ és la proposta de l’Ajuntament d’Alcoi en la qual trobem una programació d’activitats lúdiques que es realitzaran durant els mesos de juliol, agost i principis de setembre.

Enguany aquestes activitats s’han tingut que adaptar a la nova normalitat. A més, la programació encara està oberta, és a dir, que poden afegir-se nous esdeveniments segons vagen passant les setmanes.

Entre les propostes que ens ofereix l’Ajuntament perquè puguem gaudir dels mesos d’estiu a Alcoi, trobem activitats esportives, culturals, socials, per a gent gran, educatives, de joventut i telemàtiques.

A més a més, enguany ‘Viu l’Estiu’ presenta una novetat. Com ja hem dit l’Ajuntament s’ha tingut que adaptar a aquesta nova normalitat, i és per això que es podrà consultar en el lloc de l’esdeveniment, mitjançant un codi QR, el programa de l’activitat i les mesures d’aforament, que també es pot veure a la pàgina de ticketalcoi.com, incloent-hi la reserva prèvia en cas de ser necessària.

La programació comença en juliol amb un ‘Viu l’Estiu’ renovat, amb activitats programades des de diferents regidories i entitats en benefici a la ciutadania, sense fer distincions d’edat.

Algunes d’aquestes activitats són sobre lectura, cinema, balls, contacontes, vermut i dolçaina, esports, ioga, exposicions, pintura, jazz, música de banda, i fins i tot, les activitats que es realitzaran des de casa de forma digital.

La primera de les activitats es realitzarà a principis de juliol, i estarà destinada als més menuts i menudes d’Alcoi. Es tracta de la Setmana dels Experiments, a la Biblioteca de Tirisiti. També a principis de juliol hi haurà una eixida nocturna a la Cova Juliana, cinema i una audició en l’IVAM CADA Alcoi, així com l’activitat ‘Cuina de Sabors’.

Més de les activitats que podem trobar en aquesta programació són Ociesport, RuralFilmFest, un itinerari teatralitzat a la font del Quinzet, jornada d’escalada i orientació, ioga, teatre amb temàtica d’igualtat, contes i música de tota classe.

Des de la regidoria de Cultura, coordinadora del programa, es destaca que s’ha intentat adaptar el programa al màxim a la nova normalitat, amb moltes activitats a l’aire lliure però sempre amb les mesures i l’aforament adaptats als diferents espais que tenen característiques molt variades.

També es demana responsabilitat a la ciutadania per a gaudir de “Viu l’Estiu” complint amb les mesures sanitàries personals de distanciament i mascareta per tindre un estiu divertit i sense incidències.

Raül Llopis, regidor d’aquesta regidoria, ha explicat que: “En un estiu atípic, on molts ciutadans no tindran les vacances habituals, hem volgut fer un “Viu l’Estiu” per a totes i tots, amb activitats gratuïtes adaptades a la nova realitat però sense deixar de banda el més important, passar-ho bé, gaudir, fer activitats saludables i consumir cultura”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *