foradia subscriutegrat

Més de 7.000 participants en les activitats de ‘Viu l’Estiu’

Aquesta programació estava organitzada per les diferents regidories de l'Ajuntament d'Alcoi, i per aquest motiu s'oferien activitats molt diverses perquè pogueren participar persones de totes les edats

7.164 persones han sigut les que han participat de la programació de ‘Viu l’Estiu’. Un programa carregat d’activitats que ha estat organitzat per les diferents regidories que formen l’Ajuntament d’Alcoi.

Que participaren els diferents departaments ha significat crear una programació diversa i transversal en la qual han pogut participar persones de totes les edats, i amb diferents interessos.

De totes les activitats, 48 han estat organitzades per la regidoria de Cultura entre els mesos de juliol i agost. Concerts, contacontes, cinema al carrer… 2.847 persones han gaudit de l’oferta del departament de cultura, en el mes de juliol i 2.400 en agost.

La regidoria d’Esports ha organitzat algunes activitats esportives i d’oci, amb col·laboració amb algunes empreses. Aquesta programació ha estat més dirigida a gent entre els 4 i els 12 anys. 600 han sigut els participats en les activitats del Centre d’Esports.

13 visites i rutes guiades pel medi natural d’Alcoi ha sigut la proposta que ens van fer des de Transició Ecològica. Pràcticament totes han complit l’aforament màxim, i és que d’aquestes excursions han gaudit 1009 persones.

158 persones més, van anar a l’excursió ‘Turisme de Naturalesa: birdwatching i itineraris interpretatius en el medi natural d’Alcoi’ amb l’alumnat del taller d’ocupació LABORA.

Les aules de Majors d’Alcoi també van tindre diferents activitats programades, en concret es van dur a terme 11 sessions. Algunes de gimnàstica, altres de pintura, de ball o inclús de ioga. Aquestes activitats van sumar un total de 150 persones.

A més a més de la programació de ‘Viu l’Estiu‘, també s’ha pogut amenitzar més aquesta època de l’any gràcies a les 3 piscines municipals que hi ha a la ciutat. Durant els mesos d’estiu 30.848 usuaris han fet ús d’aquest servei a Alcoi.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *