lasarga ajualcoitel

Fundació Caixa Ontinyent aposta per la formació sobre mitjans online

L'entitat ha creat un programa d'educació financera anomenat 'Finança't' que oferirà cinc sessions als mesos de juliol i setembre

Fundació Caixa Ontinyent està duent a terme un programa d’educació financera ‘Finança’t’. És tracta d’una sèrie de webinars que tenen com a objectiu donar a conéixer la nova realitat digital que juga un paper fonamental en la gestió de l’economia personal.

El webinar és una sessió en forma de conferència, és a dir, per Internet, però que té la possibilitat de que els assistents puguen intervenir per tal d’exposar les seues preguntes. A més, la videoconferència es grava per a que puga ser accessible aquest material a tots els assistents.

Per tal d’assistir a les sessions, es té que realitzar una inscripció en aquest enllaç. Seran 5 webinars que tindran una durada de 45 minuts i es realitzaran entre els mesos de juliol i setembre.

La primera d’aquestes sessions tindrà lloc el dia 8 de juliol a les 4 i mitja de la vesprada i ensenyarà als assistents els diferents mitjans per a pagar de forma digital. Aquest primer encontre estarà a càrrec de la responsable del programa Finança’t, Miriam Penalba.

La següent de les conferències es realitzarà el dia 22 de juliol de la mà de José Albors, responsable d’Investigació i Conscienciació d’ESET Espanya. La resta de les sessions seran a setembre i es tractaran temes com la banca electrònica i els seus usos per a particulars, pimes i autònoms, i com fer compres per Internet d’una forma segura.

Fundació Caixa Ontinyent assegura que aquesta iniciativa naix, ja que són: “conscients de la nova realitat social que ha impulsat l’ús de la tecnologia“.

El programa d’Educació Finança’t està duent-se a terme des de l’any 2006 per a formar i divulgar aquests coneixements, i ja compta amb quasi 30.000 usuaris.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *