foradia pressupostparticipatiualcoi

L’Associació d’Alzheimer de Muro rep un vehicle adaptat de Caixa Ontinyent

• El Centre de Dia Benicadell compta amb 30 usuaris de Muro i voltants • Aquest és el cinqué vehicle que l'entitat posa a la disposició dels centres d'atenció.

Obra Social de Caixa Ontinyent ha entregat un vehicle adaptat a l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer de Muro i comarca (AFA).

Aquest vehicle, amb accés de persones amb mobilitat reduïda, s’utilitzarà per a facilitar el trasllat dels usuaris del Centre de Dia Benicadell.

Cal destacar que el Centre de Dia Benicadell compta amb 30 usuaris procedents de Muro i de localitats properes (Agres, Alfafara, Benimarfull, Benillup, Beniarrés, L’Orxa, Almudaina, Planes…), sent indispensable un vehicle d’aquestes característiques.

Aquesta aportació és, en paraules del President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, “de tots els clients de Muro, que amb la seua confiança en nosaltres fan possible aquest tipus d’actuacions, és a dir, revertir els beneficis en obres socials”.

Per la seua banda, la Presidenta d’AFA Muro i Comarca, Inmaculada López, ha manifestat una gran satisfacció perquè existisquen entitats com Caixa Ontinyent que porten a terme iniciatives tan importants i necessàries.

Aquest és el cinqué vehicle que l’entitat posa a la disposició dels centres d’atenció a persones amb mobilitat reduïda en els últims anys, després dels aportats al Centre de Dia de Benigànim, a l’Associació Prominusvàlits psíquics de la Safor (Asmisaf), al Centre de Dia de l’Olleria i a Aspromivise a Xàtiva.

En 2016 ja són més de 267.000 les persones que han sigut beneficiàries de l’obra Social de Caixa Ontinyent.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *