lasarga ajualcoitel

250.000 euros en ajudes per al comerç alcoià

Des de la regidoria de Comerç continuen treballant per a incentivar el consum local amb el pla 'Reactiva Alcoi Comerç'

Des de l’Ajuntament d’Alcoi volen pal·liar la crisi econòmica que ens ha deixat la pandèmia i és per això que estan treballant per a incentivar als diferents econòmics de la ciutat. Entre aquestes ajudes dins del pla ‘Reactiva Alcoi’ estan les destinades al comerç.

La regidoria de Comerç destinarà un total de 250.000 euros per a arribar a tots els negocis que van tindre que tancar durant l’Estat d’Alarma. Aquesta subvenció té com a principal objectiu incentivar el consum local a través de descomptes en els tiquets de compra.

Segons l’Ajuntament, es preveu que aquesta ajuda puga arribar a produir una inversió al voltant d’1 milió d’euros en la ciutat.

Les subvencions, en règim de concurrència competitiva, tenen la forma d’ajudes a fons perdut i es donaran una vegada s’adjudiquen. Aquesta ajuda és compatible amb altres subvencions i la justificació d’aquestes es podrà realitzar fins al 30 d’octubre d’enguany.

El termini de presentació comença el divendres 3 de juliol i durarà 20 dies hàbils. Les ajudes aniran concedint-se segons l’ordre de presentació de la documentació requerida, de manera telemàtica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alcoi, o també de forma presencial sol·licitant la cita prèvia en el telèfon 96 553 72 18.

Per a qualsevol dubte, l’Ajuntament ha facilitat el mateix telèfon o el correu electrònic reactivacomerç@alcoi.org.

Cada negoci rebrà 200 euros, ampliables, i els beneficiaris es tenen que comprometre a aplicar descomptes en les compres dels seus clients, amb un màxim de 20 euros per client, compra i dia. Aquest descompte s’ha de veure reflectit en el tiquet i servirà com a justificant de l’ajuda.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç ha dit que aposta per augmentar el consum en els negocis de la ciutat, per a que els alcoians i alcoianes coneguen els comerços que té Alcoi, amb una oferta àmplia, variada i de qualitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *