foradia subscriutegrat

Sumem des de l’anonimat

Article per Sara Mejías

Arran l’últim comunicat de premsa del Partit Popular, no sé, si en primer lloc mostrar la meua sorpresa o més bé donar-los les gràcies.

Resulta que el PP denuncia pràctiques partidistes durant el confinament en referència a l’atenció telefònica del 900. I la meua pregunta és: la ciutadania sabia quin personal portava la línia? Doncs jo mateixa us responc: no. Així que gràcies al Partit Popular, tot el veïnat d’Alcoi acaba d’assabentar-se que l’equip de govern ha sigut l’encarregat d’atendre a les més de 6.700 cridades que va rebre la línia en les 10 setmanes que va estar en funcionament durant la crisi de la Covid-19.

Aleshores, algú pot explicar-me on està l’interés partidista quan en cap moment s’havia fet públic? Però ells encara van més enllà, i s’atreveixen a dir que hem convertit una crisi sense precedents en un acte de precampanya electoral. I és més, afegeixen que es van oferir a col·laborar però a la volta diuen que eixa tasca l’hauria d’haver realitzat el funcionariat de l’Ajuntament. Així doncs, com quedem? Doncs, sabeu? Amb aquestes paraules només demostren que el PP no ha estat a l’altura de la situació.

La posada en marxa del 900 va ser un encert, va ajudar moltíssimes persones en moments molts complexos. I des d’ací, vull agrair als meus companys i companyes la seua tasca i dedicació per no deixar mai de treballar intensament pel nostre poble.

Segurament, aquesta crisi ha sigut un dels moments més difícils que he viscut al món de la política però també és cert, i estic molt orgullosa d’això, que hem respost amb grandesa, lideratge i valentia davant la ciutadania quan més ho necessitava. No ha sigut gens fàcil, perquè si hi ha un peatge que resulta ser el més difícil de tots en aquest tipus de situacions, és el desgast personal, el del nostre entorn, el de la nostra gent però mai oblidem que estem al servei del ciutadà.

Ací no es tracta de saber qui ha fet o ha deixat de fer. Es tracta de sumar, de donar la confiança que la ciutadania està esperant de nosaltres com a polítics, de tornar a conquerir allò que hem pogut perdre i poder fer-ho units i amb força.

Almenys així entenc jo la política, continuar construint sense destruir, perquè la meua vocació és que cada dia Alcoi siga un lloc millor. Continuaré transformant des de tots els àmbits de la meua vida, les idees en fets, canviant a millor la vida de la ciutadania.

Però no hem d’oblidar que la lluita contra la Covid-19 continua i estic convençuda, que eixirem junts. 

Font: Article d’opinió de Sara Mejías, assessora del Govern./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *