foradia subscriutegrat

Més de 150.000 euros en actuacions d’adequació del barri de La Sang

Aquests diners s'invertiran en treballs d'obra i jardineria, que han començat al matí del dimarts 14 de juliol

Durant la jornada del dimarts 14 juliol s’han començat els treballs d’adequació del barri de La Sang, en els quals s’invertiran més de 150.000 euros en treballs d’obra i jardineria.

En la zona pròxima al carrer Sant Domènec es condicionarà evitant el pendent actual amb la col·locació de dos murs de contenció, abancalant la zona i creant dos zones de descans. També es farà accessible l’accés al barri des d’aquest carrer.

Una altra de les actuacions que es realitzarà serà millorar l’accessibilitat de tot el barri, ja que des de la zona del trinquet fins a la zona baixa del barri es col·locarà formigó imprés en el sòl, eliminant l’actual que està en mal estat. A més, es canviarà la barana de formigó que està en mal estat.

L’Ajuntament preveu que aquestes actuacions acaben en un mes.

Pel que fa als treballs de jardineria, cal destacar en primer lloc l’eliminació d’una heura que està en la rampa del trinquet i que crea moltes molèsties tant per ella mateixa com per la fauna que viu en ella. El mur on està situada es pintarà amb art urbà. També es canviarà la il·luminació de la zona.

Molts d’aquestes obres les realitzarà el personal de la brigada municipal.

Tal com vam anunciar l’any passat estem duent a terme una important actuació en el barri de La Sang, són més de 150.000 euros en diferents intervencions que milloraran de forma considerable la vida del veïnat. És un barri que necessitava la nostra actuació, com també vam fer en Els Clots i farem pròximament en Sant Pancraç, des del nostre Govern treballem per millorar l’estat de tota la ciutat i tots els barris“, ha aclarit el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *