foradia subscriutegrat

Una passarel·la peatonal permetrà connectar el casc urbà d’Ontinyent amb el polígon de Sant Vicent

L'actuació, amb un pressupost de 259.000 euros, contempla la construcció d’una vorera de 400 metres de longitud i 4 d’ample, pegada a l’actual avinguda de València

Ontinyent comptarà abans de final d’any amb un nou accés per a vianants des del casc urbà en direcció al polígon de Sant Vicent. La intervenció suposa la millora d’accés al Polígon de Sant Vicent amb l’execució d’un itinerari de vianants enllumenat des del casc urbà fins l’antiga fàbrica Tèxtils Aparicio de 400 metres de llargària i al voltant de 4 mestres d’ample, així com la pavimentació asfàltica dels vials que quedaren pendents en una actuació anterior.

El cost total serà de 259.000 euros, comptant-se amb 120.000 euros d’ajuda de l’IVACE, dels quals 114.000 euros són per a l’obra i 6.000 per a la redacció dels projectes de la mateixa. Es tracta d’una de les actuacions que estan executant-se a l’últim trimestre de l’any per part de l’Ajuntament per millorar els polígons industrials i els seus accessos.

En aquest cas suposarà una inversió de 259.000 euros, comptant amb una subvenció de 120.000 de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, (IVACE), depenent de la Conselleria d’Economia Sostenible.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *