foradia subscriutegrat

Alcoi rep una nova donació d’Isabel-Clara Simó

La família de l'escriptora ha fet arribar unes 50 peces, pintures, escultures i diverses condecoracions que Isabel-Clara guardava en sa casa de Barcelona

Les hereues d’Isabel-Clara Simó, Medalla d’Or d’Alcoi i Filla Predilecta de la ciutat, han donat a l’Ajuntament d’Alcoi les obres d’art i condecoracions que l’escriptora alcoiana guardava en la seua casa de Barcelona, on ella vivia.

Isabel-Clara, que ens va deixar en gener d’enguany, ja va fer en l’any 2017 una generosa donació a l’Ajuntament de guardons com la Creu de Sant Jordi, més de 10.000 llibres i revistes, obres d’art o registres d’entrevistes de ràdio i articles de premsa.

A més d’obres d’art i guardons, ara també s’han lliurat un gran nombre de llibres i revistes que, com l’anterior donació, s’han portat primer a la Universitat d’Alacant on es troben en procés de catalogació, amb l’objectiu de poder fer un inventari. Quan l’Ajuntament trobe un espai adequat per a depositar aquestes donacions, tornaran a Alcoi.

Raül Llopis, regidor de Cultura ha destacat que: “La donació que ens ha fet la família d’Isabel-Clara Simó ajudarà a enriquir molt el patrimoni artístic i cultural de la nostra ciutat. L’autora alcoiana sempre serà una de les personalitats culturals més importants d’Alcoi i ha sabut transmetre l’amor que tenia cap a la seua ciutat a les seues hereues“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *