foradia subscriutegrat

La biblioteca Tirisiti ha omplit totes les places en les activitats de juliol

Encara continuen obertes les inscripcions gratuïtes per a la programació preparada per al mes d'agost que tindran tres temàtiques diferents: els animals, els pirates i el mar

El dimecres 1 de juliol la Biblioteca Tirisiti va tornar a obrir les portes amb una programació dedicada als xiquets i xiquetes perquè durant l’estiu puguen gaudir de diferents activitats amb diferents temàtiques.

Per culpa de la pandèmia, l’aforament s’ha hagut de reduir i s’han adaptat les activitats a les mesures de seguretat i higiene que s’han de seguir en aquests moments. Encara així, segons han informat des de la regidoria de Cultura, la participació ha sigut molt activa i ha tingut un aforament complet tots els dies.

Les dos primeres setmanes s’han dedicat als ‘experiments’, amb activitats molt curioses i atractives que han despertat l’interés dels xiquets i xiquetes que han assistit. En la tercera setmana, la temàtica ha sigut el reciclatge, amb l’objectiu de conscienciar de la importància que té reciclar i la reutilització de materials habituals de consum diari. Els assistents han pogut veure com es pot donar una segona vida a Materials que creien que ja no eren útils.

En les dos setmanes de finals de juliol s’ha escollit la natura com a fil conductor, i les activitats han estat destinades a conéixer el món de les plantes i dels animals, dels elements de la terra, l’aire, el foc, i l’aigua.

Per a poder participar s’ha de fer una inscripció prèvia i durant les activitats no està permés l’accés d’altres persones a banda dels participants.

Raül Llopis, regidor de Cultura ha explicat que: “el principal objectiu de la Biblioteca Tirisiti és, com sempre, fomentar la lectura en xiquets i xiquetes, i quina millor manera que per mitjà d’activitats, tallers i jocs. El repte és facilitar l’aproximació a la lectura d’una manera diferent i nova i que xiquets i xiquetes troben en els llibres també una forma de diversió i entreteniment“.

Per al mes d’agost continua la programació, i encara es poden fer inscripcions. Les temàtiques pensades per a aquest mes són: els animals, els pirates, i el fons marí.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *