foradia elgrat

Es presenta el projecte ‘Gandia entre totes i tots, millor’

L'objectiu és fomentar valors, coneixements i respecte per les persones i el medi ambient, així com generar hàbits saludables des de la infància fins a l'adolescència

La regidora d’Infància de l’Ajuntament de Gandia, Liduvina Gil, ha presentat el projecte ‘Gandia entre totes i tots, millor’. Aquesta iniciativa naix gràcies a l’esforç i la coordinació de tots els departaments de l’Ajuntament de la localitat i amb la col·laboració entre el Centre de Salut Pública i el Servei d’Atenció Primària de Gandia.

El projecte consisteix en un llibre que inclou un gran ventall de propostes formatives, tant intraescolars com extraescolars, que estaran a disposició de tots els centres educatius, i les Assocacions de Mares i Pares.

L’objectiu és fomentar valors, coneixements i respecte per les persones i el medi ambient, així com generar hàbits saludables des de la infància fins a l’adolescència.

Segons ha explicat Gil, aquest llibre estarà en format físic i digitals, que està disponible des de setembre i que “permet decidir entre la gran oferta de programes (cursos i tallers) que ofereix l’Ajuntament”.

A més, la regidora ha explicat que aquest projecte contribueix a la formació i sensibilització de la infància per les qüestions socioculturals i mediambientals: “La idea de tots aquests programes és millorar la formació dels nostres xiquets i xiquetes, donar-los eines, sobretot en els valors i habilitats per al seu futur, i pensem que aquesta programació redundarà en això”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *