foradia subscriutegrat

Ja es poden sol·licitar les ajudes per a l’arbitratge del futbol base

El termini per a demanar aquestes subvencions finalitzarà el dia 4 de setembre

La regidoria d’Esports ha convocat les subvencions destinades a les entitats esportives d’Alcoi amb participació en la competició oficial de Futbol Categoria Cadet i/o juvenil 2ª Regional, organitzada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, per a finançar les despeses d’arbitratge durant la temporada 2019/2020.

En total hi ha un pressupost de 6.018 euros que permetran sufragar les despeses derivades dels arbitratges en la passada temporada que s’han pogut ocasionar per culpa de la crisi sanitària.

El termini per a poder presentar aquestes sol·licituds finalitzarà el dia 4 de setembres i les ajudes s’atorgaran en règim de concurrència competitiva.

Aquestes subvencions estan destinades a clubs i entitats d’Alcoi que estiguen legalment constituïts i inscrits en el Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat Valenciana, que estiguen en el Registre Municipal d’Associacions Veïnals de l’Ajuntament d’Alcoi, que estiguen inscrits i hagen participat amb equips en la competició organitzada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana en la temporada 2019/2020 en la categoria cadet i/o juvenil de 2ª Regional.

A més han de complir els requisits de l’article 13 de la llei 38/2003 de 17 de novembre, General de Subvencions i no tinguen cap conveni amb l’Ajuntament amb una subvenció superior als 2.000 euros que faça referència a l’organització i/o participació en competicions esportives durant la temporada.

Miguel Juan Reig, regidor d’Esports ha explicat que: “ja estan obertes fins al 4 de setembre, les subvencions destinades a totes aquelles entitats esportives d’Alcoi que hagen tingut equips de futbol en competició oficial en les categories infantil de lliga local, cadet o juvenil de segona regional, durant la temporada 2019/2020. Ha sigut un any inèdit per al nostre esport, no obstant això, seguim treballant perquè els nostres esportistes i, sobretot, l’esport de base continua comptant amb els recursos necessaris per a impulsar la pràctica esportiva a la nostra ciutat“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *