foradia subscriutegrat

El nou taller d’ocupació està subvencionat amb més de 240.000 euros

L'Ajuntament d'Alcoi iniciarà aquest taller el 30 de desembre de 2020, i suposarà la contractació d'un equip directiu i docent i 10 alumnes treballadors

Gràcies a una subvenció de 240.000 euros que ha facilitat LABORA, l’Ajuntament d’Alcoi iniciarà el dia 30 de desembre el Taller d’Ocupació Forma’t Alcoi.

Amb aquests diners es contractarà a un equip directiu i docent, i a 10 alumnes treballadors. En aquest taller s’impartiran dos especialitats formatives: Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals, i Activitats Administratives en la Relació amb el client.

LABORA ha sigut l’encarregada també de fer el llistat de l’alumnat per a fer la selecció. Aquestes persones han de complir aquests requisits: tindre 25 anys o més, ser desocupades, estar registrades en Labora i complir els requisits establits en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge.

Es consideraran prioritaris els següents col·lectius: Dones, especialment víctimes de violència de gènere, persones amb diversitat funcional, persones en situació o risc d’exclusió social, majors de 45 anys, persones amb baixa qualificació professional, en atur de llarga duració, persones que encapçalen famílies monoparentals paternes o maternes i persones titulars i beneficiàries de la Renda Valenciana d’Inclusió.

El contracte per a la formació i l’aprenentatge tindrà una durada de 12 mesos i el salari serà el mínim interprofessional.

L’equip directiu i docent pot inscriure’s fins al 2 de desembre en aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *