‘Mans de cel’, la nova cançó de VerdCel dedicada als sanitaris
Aquesta cançó d'autor és una peça molt especial per al grup i el vídeo està dins del projecte SOS
El grup VerdCel ha llançat una nova cançó d’autor, que està dedicada a les persones que es dediquen al món de la sanitat. El títol d’aquest tema és ‘Mans de cel’.
A més el vídeo està dins del projecte SOS, que és un treball que es va començar al confinament, i que ara emprén una nova fase, una campanya de micromecenatge per a poder fer realitat aquest treball en forma de llibre-CD.
Com ha explicat Alfons Olmo, integrant de la banda, “La música i el vídeo d’aquest nou llançament és col·lectiva. Perquè l’agraïment és col·lectiu, enorme i sentit el que es mereixen eixes heroïnes i herois, amb eixes ‘mans al cel’, com d’àngels, que han fet i fan el que poden i més per superar tota aquesta situació des de primeríssima línia. La cançó està basada en testimonis reals, on la veu és l’ànima de les seues verdaderes protagonistes“.
El projecte SOS, com ja hem dit, ha sigut una feina que es va fer durant el confinament, i és per això que es va fer des de la distància comptant amb col·laboracions d’artistes de tot arreu.
Al cant ha estat Iria (Blanes), i Paula Berenguer (Madrid i Alcoi) que també ha recitat i ha fet una interpretació que porta el fil argumental d’aquest treball. El productor musical del disc ha sigut Toni Medialdea (Sant Adrià de Besòs), els músics habituals de VerdCel, Marcel Ferrer (Sant Andreu de Llavaneres) al piano, i Raül Lorenzo (Sants Bcn) al caixó, la realitzadora de vídeos ha sigut Laura Vaughan (Colòmbia). Daniel Olmo (Olocau) ha treballat les il·lustracions, l’art i el disseny, Joan Sandín (Alcoi) ha col·laborat amb les gravacions de Paula, i Albert de la Rosa (Colòmbia) en la correcció de color, i per últim, Cristian Pallejà (Les Corts Bcn) ha fet les mescles de la cançó.
SOS ha anat creixent dia rere dia, des de l’aïllament, segons expliquen des de VerdCel, el procés ha estat totalment diferent en la creació respecte als treballs habituals. També ha sigut diferent la manera de donar-lo a conéixer.

“La finalitat de la primera ‘fase’ més immediata i virtual ha estat la d’acompanyar els seguidors I que també elles i ells, veient i escoltant els vídeos i les cançons publicades ens feren companyia des del confinament. En aquesta segona fase, tothom pot entrat a formar part del projecte i finalitzar els processos oberts, participant d’aquesta campanya de micromecenatge, per a possibilitar la seua forma física i definitiva en llibre-CD“, ha afegit Olmos.
Ací tens l’enllaç sobre el projecte.
Comenta i participa-hi