foradia cdturisme

La Unión i Els Catarres, protagonistes de la Setmana Gran dels Moros i Cristians d’Ontinyent

Del 20 al 25 d'agost, el parc de la Glorieta i l'esplanada de Tortosa i Delgado acolliran concerts molt variats

La Setmana Gran de Moros i Cristians d’Ontinyent vindrà amenitzada per una àmplia programació musical gratuïta, dins de la iniciativa ‘Ontinyent en concert’.

Les actuacions, que se situaran entre l’esplanada de Tortosa i Delgado i el parc de la Glorieta, seran molt diverses. La Unión, conegut grup de pop-rock espanyol, serà el cap de cartell de la programació, en un concert que tindrà lloc dimarts, 20 d’agost, a l’esplanada de Tortosa i Delgado, a les 00.30 hores.

El dimecres 21 d’agost, el grup ontinyentí Lemons’ agafarà el relleu a les 23.30 hores i donarà pas al grup català ‘Els Catarres’ i a ‘Valira’, el nou projecte musical de Juan Zanza, guitarrista de ‘L’Arrel’. El mateix dimecres també hi haurà oferta musical al parc de la Glorieta, on a la vesprada actuarà ‘La Colla de Drilo’ a les 19.30 hores, per als més xicotets, i a les 00.30 hores serà el torn dos tributs en un: Víctor i Ana & Sergio i Estíbaliz.

El dijous 22 d’agost actuarà l’Orquestra Mustang al parc de la Glorieta, a les 00.30 hores. I el divendres, 23 d’agost, tindrà lloc una sessió de remember a càrrec de DJ Atòmica. Finalment, el dissabte, 24 d’agost, la Glorieta estarà amenitzada per DJ-Festa Summertime i el diumenge, per l’orquestra Ànec Daniel. Totes dues actuacions seran a partir de la 1.00 hores.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *