foradia subscriutegrat

Oliva treballa per a fomentar el consum en el comerç local

La regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer ha presentat davant la directora general de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana, Rossana Seguí una nova plataforma dedicada al comerç de proximitat

La localitat d’Oliva vol ajudar al seu comerç local, i és per això que s’ha creat una plataforma digital en la qual els comerços podran promocionar els seus productes.

Yolanda Balaguer, regidora de Comerç, Mercats i Consum, acompanyada per Rosa Llopis, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, ha sigut l’encarregada de presentar aquest aparador en línia a la directora general de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana, Rossana Seguí.

Pel que respecta a la plataforma, cada comerç disposa d’una fitxa on exposa els seus productes i les seues ofertes, i dóna la possibilitat als clients de contactar directament amb els comerciants per a resoldre dubtes.

La fitxa de cada negoci també conté informació sobre els horaris, localització, informació de contacte, entre moltes altres dades d’interés. Amb aquesta plataforma es permet que el client tinga al seu abast tota la informació necessària a l’hora de realitzar la compra.

Ara més que mai el xicotet comerç d’Oliva necessita el suport de tots els ciutadans i ciutadanes, el nostre compromís és ajudar-lo en tot el que siga possible i per això, des de l’Ajuntament hem cregut que aquesta plataforma és una bona ferramenta per a readaptar els comerços a les noves necessitats, digitalitzant els seus serveis i posicionant-los a Internet” ha explicat Yolanda Balaguer.

A més també es va aprofitar l’ocasió per a presentar un sorteig que s’ha posat en marxa al municipi. Es tracta de 30 premis de 100 ‘eurACCOS’, que finalitza el 31 de juliol. Per a poder participar sols hi ha que comprar en qualsevol comerç associat, i en la mateixa botiga on es realitza la compra, s’omplirà una papereta. El sorteig es realitzarà l’1 d’agost.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *