foradia barnasants

Chule és l’escultor convidat a la Fira de l’Art d’Oliva

La VI edició d'aquest certament s'ha celebrat durant aquest de setmana al Centre Polivalent de la ciutat, i s'han pogut veure diverses exposicions, tallers i visites guiades, a més, d'una escultura que pròximament s'instal·larà en el nou Parc de Mavi Mestre

La regidoria de Cultura i la d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva han organitzat, amb l’ajuda de l’Associació Vivart, l’Associació per la Difusió i Promoció de l’Art i la Cultura, la setena edició de la Fira d’Art d’Oliva, que s’ha dut a terme durant aquest cap de setmana.

El divendres a la vesprada es va inaugurar la VI Fira de l’Art i en aquesta ocasió, l’escultor convidat ha sigut Jesús Martín-Lorente, Chule, de Tavernes de la Valldigna. Aquest és un gran artista de renom i reconeixement a la comarca de la Safor, i per tot el territori valencià. És el creador de diverses obres que poden veure’s a Oliva, com l’escultura a Mavi Mestre, titulada ‘l’Espiral de la Vida’, i que estarà ubicada a la nova plaça de la Rectora Mavi Mestre. Aquesta obra s’ha pogut veure en primícia al Centre Polivalent, i es va donar la possibilitat a la ciutadania de deixar l’empenta de la mà i afegir-la a l’escultura.

Durant aquest cap de setmana de Fira d’Oliva també s’han dut a terme tallers, visites guiades i exhibicions de danses, a més d’exposicions d’art i escultura per part d’artistes d’arreu de tot el País Valencià.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *