foradia subscriutegrat

Millores al ‘workout’ de Cervantes gràcies a Ciutadans Alcoi

El regidor de la formació taronja, Marcos Martínez va demanar aquest plec a l'últim plenari del 31 de juliol

El 31 de juliol la comissió municipal va celebrar el plenari ordinari, i entre un dels plecs es trobava el de realitzar millores a la zona del ‘workout’ del parc de Cervantes, que va ser iniciativa del grup Ciutadans Alcoi.

Segons ha explicat el regidor d’aquest partit, Marcos Martínez, “aquest va ser el primer parc construït amb aquesta finalitat en Alcoi, i és que més usuaris rep“.

A més a més, ha assenyalat que “molts d’ells ens han transmés algunes queixes sobre el seu estat i com he pogut comprovar, no els falta raó“.

Algunes de les millores que ha demanat la formació taronja, i que el Govern Municipal ha acceptat a fer-les, són, per exemple, col·locar una font d’aigua per als esportistes, posar papereres al recinte i l’accés regular dels serveis de neteja per tal d’adequar i mantenir en condicions aquesta zona.

Els esports urbans estan en auge. Si volem fomentar i potenciar que la nostra joventut mantinga una vida sana i practiquen exercici amb regularitat hem de mantenir els espais públics destinats per açò en les millors condicions possibles perquè estiguen còmodes i motivats per a accedir a ells. I, per descomptat, demanar-los també a ell responsabilitat a l’hora d’utilitzar-lo“, ha conclòs Martínez.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *