lasarga ajualcoipresuparticipa

Els passeigs a cavall seran el nou reclam de l’Associació Turisme Alacant Interior

A més, continuarà la campanya amb l'eslògan 'Ven con la tranquilidad de estar a tus anchas' per a seguir reforçant el concepte de turisme segur

L’Associació Turisme Alacant Interior ha acordat una nova proposta per tal d’afegir-la com un nou atractiu per al turisme d’interior. Es tracta dels passeigs a cavall per les muntanyes.

Els cavalls s’incorporaran a una programació en la qual ja podem trobar les rutes cicle turístiques, el turisme amb passeig en motocicleta, i el senderisme.

Alacant Interior continua apostant per la natura i l’entorn com a marc global, el patrimoni cultural com a centre d’interés i la gastronomia com aglutinador de tota aquesta oferta.

Respecte a la restauració, l’associació vol convertir a la Feria Gastronòmica en un esdeveniment que vaja més enllà de l’àmbit local i comarcal, i que concentre tot el potencial culinari de l’interior de la província d’Alacant. Aquest projecte es podrà realitzar sempre que les mesures sanitàries ho permeten

L’Associació Turisme Alacant Interior manté la intenció en invertir esforços en les festes de la zona i en les celebracions com a punts forts d’intensitat turística, però per culpa de la situació en la qual vivim, l’associació derivarà aquests esforços cap a la resta d’ofertes que ofereix el nostre territori perquè els viatgers puguen arribar fins als establiments associats d’aquestes comarques.

Indira Amaya, presidenta de Turisme Alacant Interior, ha volgut explicar que: “és un any molt dur, el tancament obligatori i la posterior incertesa fa que el viatger pense molt bé, però, a canvi, ens presentem com a un turisme segur, responsable i amb un producte poc massificat, cosa que fa que el sector es puga recuperar com més prompte possible“.

És per això que des de l’associació continuaran amb la campanya: ‘Ven con la tranquilidad de estar a tus anchas’, en la qual es reforça la idea del turisme segur.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *