foradia subscriutegrat

Toni González: “Estem encantats, hem tingut un 100% d’aprovats”

El director de l'IES Pare Vitòria ens ha confessat la seua satisfacció per què els 80 alumnes del centre que es van presentar a les proves d'accés a la universitat d'enguany han aprovat

Les proves d’accés a la universitat sempre són un moment de nervis per a l’alumnat que es presenta, és un moment en el qual et jugues el teu futur. Enguany, a aquests nervis s’ha sumat la incertesa i la complicació que ens ha provocat la pandèmia, però aquesta situació no ha afectat l’alumnat de l’IES Pare Vitòria.

Segons ha explicat el seu director, Toni González, els 80 alumnes que s’han presentat, comptant també amb aquells que han cursat el batxillerat nocturn, han superat amb èxit les proves de selectivitat. “Ha anat molt bé, estem encantats, hem tingut un 100% d’aprovats amb bones qualificacions“, ha confessat satisfet González.

Enguany el model d’examen ha sigut diferent d’altres anys: “l’alumnat ha tingut més oportunitats, ja que hi havia més opcions per a contestar“, ha explicat el director d’aquest centre alcoià.

Aquest resultat tan satisfactori també ha sigut gràcies a la tasca dels professors, que van allargar el curs fins a finals de juny, quan aquests alumnes sempre finalitzen a finals de maig, a més a més, durant les setmanes prèvies a la selectivitat, tots aquells que ho han desitjat han pogut rebre classes de repàs i reforços.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *