foradia subscriutegrat

Continua el Cicle de Monòlegs ix al carrer a Agullent

La programació del III Cicle de Monòlegs d’Agullent està integrada per actuacions destinades a públic adult

Continua aquest divendres 14 d’agost el III Cicle de Monòlegs d’Agullent amb l’espectacle “Amortajados” protagonitzat per Quique Gonzáles y Mónica Zamora, serà a les 23h a la Replaça Bar Jubilats.

El cicle agullentí inclou noms tant reconeguts televisivament com Pepa Cases, Carol Tomàs o Iris Lezcano. “Tots els monòlegs estan protagonitzats o copratoganitzats per actrius dones, doncs un dels objectius del cicle és donar visibilitat a les monologuistes, menys usuals als escenaris”, comenta Maria Mora, regidoria d’Igualtat, juntament amb Cultura, i els bars locals que impulsen el cicle. 

El III Cicle de Monòlegs, que s’havia d’haver celebrat en els mesos de març, abril i maig, està impulsat per l’ajuntament conjuntament amb establiments de restauració ubicats al nucli urbà d’Agullent.

El cicle ix al carrer, les actuacions es realitzen a l’exterior dels bars i restaurants col·laboradors, per tal d’adaptar-se a la nova normalitat, les actuacions programades tindran lloc enmig del carrer, a l’exterior de cada bar.

Maria Herrero, regidora de Cultura, ha agraït la implicació dels establiments col·laboradors en la reprogramació del cicle. “Tant ajuntament com establiments hem fet un esforç per adaptar-nos a les noves normatives, perquè el cicle puguera ser una realitat. Ha estat un esforç comú”.

Les actuacions del cicle són:

  • -Divendres 14 d’agost: “Amortajados” amb Mónica Zamora i Quique González / Replaça Bar Jubilats / 23h
  • -Dijous 20 d’agost: Monòleg amb Pepa Cases / Exterior Bar la Plaça / 20h
  • -Divendres 11 de setembre: “Monólegs i el què sorgisca” amb Iris Lezcano i Pablo de los Reyes / Immediacions Cafetera Mara / 20h
  • -Divendres 18 de setembre: “Viva la Pepa” amb Pepi Labrador / Exterior Bar Casa Ricardo / 20h
Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *