foradia pressupostparticipatiualcoi

Economia promociona la Comunitat Valenciana com a destinació d’inversió en un seminari a París

Representants de la Comunitat, encapçalats per Rafa Climent, exposaran les bondats d'invertir en el nostre territori

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, acompanyat per la directora general d’Internacionalització i directora adjunta de l’Ivace, Maria Dolores Parra, ha inaugurat el seminari ‘La Comunitat Valenciana com a destinació d’inversió d’empreses franceses del sector TIC’.

L’esdeveniment persegueix promocionar la Comunitat Valenciana a París amb l’objectiu d’atraure inversió estrangera directa. “Una inversió -ha explicat Rafa Climent- que permeta la transferència de coneixement, innovació i know-how per a les nostres empreses i una ajuda indiscutible per a afavorir la seua internacionalització“.

En la seua intervenció davant una quinzena d’empreses, el conseller ha destacat la importància d’augmentar els fluxos d’inversió al nostre territori. “La inversió estrangera és fonamental per al creixement de la productivitat del nostre territori i per a la millora de la nostra imatge en l’entorn internacional“, ha indicat.

Aquesta jornada de treball ha sigut organitzada pel Valencian Investment Desk, dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, en el marc de la labor proactiva realitzada per a atraure inversions a la Comunitat.

Idoneïtat per a acollir projectes TIC

El sector TIC, en constant creixement, troba en la Comunitat Valenciana el lloc adequat per al desenvolupament de la seua activitat en comptar amb universitats de primer nivell i un capital humà altament qualificat. A més, la Comunitat compta amb infraestructures adequades per al seu emplaçament.

Un altre dels factors clau és l’esforç de totes les administracions per convertir la Comunitat en un centre tecnològic de primer nivell, així com l’existència d’entorns estratègics per al desenvolupament de la seua activitat, com la Marina de València, Districte Digital o els Parcs Tecnològics (Elx), entre altres.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *