foradia pressupostparticipatiualcoi

Al jardí de la Casa de Cultura de Gandia recta final del Polisònic amb l’aforament complet

Aquest divendres actuarà la cantant Carmen París. L’actuació està prevista per a les 22.30 hores i des de l’organització del Polisònic s’informen que s'ha penjat el cartell de no queden entrades a la venda

Al jardí de la Casa de Cultura de Gandia, demà divendres 14 agost, tindrà lloc el penúltim concert del festival Polisònic, amb l’actuació de la cantant Carmen París, organitzat el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, s’ha penjat el cartell de no queden entrades.

En aquest concert, Carmen París estarà acompanyada per dos grans músics, com són Diego Ebbeler al piano i Jorge Tejerina a les percussions.

A més a més, la cantant ha tingut el gest de que l’actuació al Polisònic siga especial, per la qual cosa comptarà amb la col·laboració de figures de l’escena musical valenciana, el nom de les quals no ha volgut desvetllar. 

Carmen París és una artista compositora, pianista i lletrista que ha renovat la jota aragonesa i ha revitalitzat la música tradicional ibèrica, fusionant-la amb ritmes i melodies de la Mediterrània, d’Àfrica i d’Amèrica. Guardonada amb el Premi Nacional de les Músiques Actuals (2014), París presenta el seu espectacle titulat En síntesis, en el qual interpreta els temes més representatius de la seua llarga carrera musical.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *