foradia subscriutegrat

Tallers infantils, itinerari ornitològic, cinema, jazz i les visites guiades a La Sarga a Viu l’estiu a Alcoi

Les visites guiades tindran el seu torn durant la jornada del diumenge 16 d’agost, i es que seguiran les rutes a les Pintures Rupestres de la Sarga.

Segueixen les activitats previstes en el Viu Estiu amb una programació pensada per a totes les edats i que intenta dur activitats a tots els barris de la ciutat.

L’Itinerari Ornitològic per hui divendres 14 d’agost a les19.00 h Altre passeig per conèixer les aus. Es tracta d’un Itinerari guiat amb la intenció de conéixer millor les aus que es poden observar en aquesta estació, des de la font de Mariola cap a la font del racó del Cirer, a Bocairent.

El punt de trobada és l’Àrea recreativa de la font de Mariola, Bocairent. La finalització prevista cap a les 20.30 h.

Està pensat per a les persones amants de la natura que entre excursió i excursió sempre troben a faltar conèixer millor les aus que ens envolten, aquelles que es poden observar o d’altres que només podem escoltar.

Cal fer inscripció amb un màxim 30 places en serra_mariola@gva.es, 965937961 indicant el nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant si van xiquets. Cal portar roba i calcer adequats, també recomanen prismàtics.

Cinema hui divendres a les 22 hores en el parc El Romeral, amb la projecció de Mascotas 2. Una pel·lícula d’animació per a tota la família.

Les visites guiades tindran el seu torn durant la jornada del diumenge 16 d’agost, i es que seguiran les rutes a les Pintures Rupestres de la Sarga. Per tal d’anar s’ha de fer una reserva en la web: www.lasargareservas.com.

L’aforament estarà reduït en 15 persones per torn, i hi haurà quatre torns, un a les 10 del matí, un a les 11 del matí, a les 12 del matí, i per últim a l’1 del migdia.

Finalment recordar que durant aquesta setmana la Biblioteca Infantil Tirisiti acull la Setmana dels animals, la pròxima estarà dedicada als Pirates. Amb Tallers, jocs i molt més per als més menuts de casa, cada matí a les 11.30 h. L’edat recomanada és de 4 a 12 anys.

Les persones menors de 6 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta. Inscripció prèvia imprescindible a la Biblioteca Tirisiti trucant al matí al 96 553 71 43 o a través del correu electrònic: biblioteca@alcoi.org

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *