foradia subscriutegrat

En marxa 29 processos de contractació de personal a l’ajuntament d’Alcoi

Ja està la llista definitiva de la borsa de comissió de serveis d'agents de la Policia Local • Hi ha oposicions, concursos interns, bosses externes i de comissió de serveis

L’ajuntament d’Alcoi te en marxa, 22 oposicions, 13 de les quals són lliures i 9 internes, 4 bosses externes, 2 concursos interns i 1 bossa de comissió de serveis, en concret un total 29 processos de contractació.

D’aquests processos estan ja publicades les bases de les oposicions lliures d’auxiliar SAD i tècnic administratiu general i les oposicions internes d’oficial de jardins, manteniment informàtic i de medi ambient.

L’oposició lliure d’arquitecte està pendent de fixar la data de l’examen ja que va haver d’ajornar-se a causa de l’Estat d’Alarma.

Pel que respecta als concursos interns, el d’escorta-conductor està pendent d’assignació i el d’administratiu de gestió ja està publicada la llista provisional.

Hi ha un total de 5 processos pendents de l’informe de “jefatura”: l’oposició interna d’oficial de porteria i les lliures de professor de trompeta, professor de viola, tècnic informàtic i tècnic d’inserció soci-laboral. Així mateix, estan pendents dels informes sindicals l’oposició interna d’oficial electricista.

Igualment, està pendent la publicació de la llistes definitives de les oposicions lliures d’auxiliar de cuina, zelador i educador infantil i les llistes provisionals de les oposicions lliures d’agent de la Policia Local, delineant C1 i educador social, així com les oposicions internes d’encarregat de conservatori, encarregat de jardins i encarregat d’obres. 

Ja està la llista definitiva de la borsa de comissió de serveis d’agents de la Policia Local i estan amb llistat provisional d’admesos, les borses externes d’oficial de serveis múltiples, administratiu i professor de teatre. Finalment, cal indicar que la bossa externa de treballador social de Pangea està pendent de la reunió del tribunal. 

“Hem de destacar l’aposta de l’administració pública més pròxima, que és l’Ajuntament d’Alcoi, per ser uns de motors de contractació de la ciutat. Tenim un total de 29 processos oberts, un número molt alt per a llocs molt diferents, cobrint les places de jubilacions i vacants, i respectant la taxa de reposició existent”, ha explicat l’edil de Personal, Alberto Belda.

“També cal ressaltar les borses de treball externes que serveixen per a poder contractar en cas de necessitat per baixes laborals, mobilitats, etc i que estan tenint molt moviment per la gran quantitat de contractacions que s’estan fent, procurant que el servei a la ciutadania siga sempre el millor possible” conclou el regidor.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *