foradia subscriutegrat

La Policia Local d’Alcoi obté quatre pistoles Taser

Amb aquesta nova adquisició es compleix un dels compromisos acordats entre el govern local i els sindicats per a garantir la protecció d'aquests cossos de seguretat

Des de la regidoria de Seguretat han dotat al cos de Policia Local de quatre pistoles Taser. Aquests dispositius tenen com a objectiu protegir i defensar als agents en casos extrems.

D’aquesta manera es compleix un dels compromisos del govern local amb els sindicats durant una mesa de negociació, en la qual es va acordar dotar a aquest cos local de material adequat per a la seua feina.

Quan arribe aquesta nova ferramenta de treball, tots els agents rebran formació per a saber com s’ha d’utilitzar correctament aquest dispositiu.

Segons ha explicat Raül Llopis, regidor de Seguretat: “Seguim adquirint el material acordat per a la protecció de totes les persones que treballen en la Policia Local, garantint la seguretat d’aquells que ens protegeixen. Aquests nous dispositius que ja empren molts cossos de seguretat poden evitar mals majors als nostres agents en situacions d’especial gravetat quan la reducció dels delinqüents amb altres elements no és possible“.

Aquestes pistoles emeten descàrregues elèctriques des de certa distància, i permeten reduir presumptes delinqüents en situacions greus. Aquest nou material és una alternativa intermèdia entre la utilització de la porra i l’arma de foc per part dels agents, reduint les possibles lesions dels agents durant la seua feina.

A finals de l’any passat, la Policia Local també va rebre material de protecció, en aquella ocasió van ser 53 jupetins antibales amb una inversió propera als 38.000 euros, i dos cotxes híbrids amb un cost de 45.000 euros.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *