foradia subscriutegrat

Quasi finalitzades les obres en Sant Francesc, Ramón y Cajal i la placeta de la Creu Roja

Durant aquesta setmana s'ha començat l'actuació en la plaça Ramón y Cajal, i segons l'Ajuntament, està previst que tot estiga finalitzat durant el mes de setembre

Les obres per a crear una plataforma única als carrers Sant Francesc, la placeta de la Creu Roja i la plaça de Ramón y Cajal, ja veuen el seu final, i és que aquesta actuació ja està en l’última fase, les obres a la plaça Ramón y Cajal.

Segons l’Ajuntament, està prevista que les obres de millora d’aquests carrers finalitzen durant el mes de setembre.

El projecte consisteix en una plataforma única d’ús mixt, que aprofitarà per a les funcions de pas, d’estada i d’activitat, gràcies a una circulació de vianants còmoda, segura i contínua.

S’ha utilitzat un paviment de qualitat i funcional, de pedra natural per a les zones de vianants, llambordes de llosa color òxid per a les zones de vianants amb accés vehicular, i un paviment tècnic de llambordes per a superfícies de trànsit. El paviment és autonetejable, ja que té un gran poder antiadherent i hidrofòbic, a més d’una gran resistència al lliscament.

L’obra l’està realitzant l’empresa Hidráulicas La Foia SL, que va rebre l’adjudicació en presentar la millor oferta, que te un pressupost de 362.939 euros, rebaixant el pressupost base de l’obra que era de 403.737 euros.

Aquest projecte està cofinançat en un 50% pel Fons Feder de la Unió Europea, dins de l’estratègia DUSI de l’Ajuntament d’Alcoi.

La millora, a més a més està inclosa dins de l’estudi de reactivació del centre històric de la ciutat, i va ser aprovada per la Mesa del Centre.

Jordi Martínez, regidor d’Obres i Serveis, Mobilitat Sostenible i Accessibilitat Universal, ha explicat que “aquesta actuació unida a les ajudes que hem donat i seguirem donant per a la recuperació de baixos i l’obertura de negocis a través de la regidoria de Comerç per al centre de la ciutat, afavoriran la revitalització d’aquests carrers. Així mateix, des de l’Ajuntament també hem obert serveis municipals en el carrer Sant Francesc amb l’oficina de Comerç, o en la plaça Ramón y Cajal amb l’Àgora“.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *